MTB Cupa Moldovei este un eveniment unic în România. În  2021 a fost cea de a 3-a ediție care adună la un loc 5 competiții de Mountain Bike: 31 iulie la Cîrligele XCM Trophy,  28 august la  Maratonul Nordului MTB Pomârla, 18 septembrie la MTB Roman Maraton, 25 septembrie vom pedala la XC Maraton Bacău, pe 2 octombrie etapa finală la 7MTB Real Sports unde a fost și festivitatea de premiere a câștigătorilor circuitului
Categoriile premiate în ediția 2021 vor fi următoarele:
* General Băieți:

– Locul I: Alexandru Ionuț

– Locul II: Duca Bogdan

– Locul III: Horia Pal

* General Fete:

– Locul I: Vasiliu Oana

– Locul II: Bejan Mihaela

– Locul III: Roxana Râmniceanu

 

Pentru a fi eligibil să primească premiul, sportivul trebuie sa participe la cel puțin 3 din cele 5 etape, indiferent de traseul ales (traseu scurt/lung, profesioniști/amatori).
Prima ediție organizată în anul 2019 a reunit 9 etape la care au participat 819 concurenți iar ediția a 2-a organizată în anul 2020 a reunit 3 etape la care au participat 435 concurenți.
Ne dorim ca acest sport să însemne ceva, vrem ca competitorii să se simtă într-adevăr onorați de participarea la concursurile organizate în cadrul circuitului și totodată să deschidem calea celor care doresc să se implice mai mult în promovarea acestui sport.

Circuitul MTB Cupa Moldovei este organizat de către Asociația Club Sportiv Cupa Moldovei, organizație neguvernamentală care are ca obiective promovarea sportului de masă și organizarea de competiții sportive pentru amatori.

Ne vedem la ediția a 4-a 2022! Detalii despre etape si regulament pe www.cupamoldovei.ro

#CampioniiMoldovei