Mă înscriu
Ediția a 10-a Maratonul Nordului MTB va avea loc în 29 august 2020, în comuna Pomârla, jud. Botoșani.

Taxele de participare:

  1. Copii (sub 15 ani): 50 lei (10 ianuarie -29 august)
  2. Adulți (inclusiv 15-18 ani):
  • 10 ianuarie – 1 aprilie = 90 lei
  • 2 aprilie – 30 iunie      =110 lei
  • 1 iulie – 24 august        =130 lei
  • Ziua startului                =150 lei (nu se fac înscrieri)

*persoanele cu dizabilități, copiii insituționalizați și persoanele  cu vârsta 65+ au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, în orice moment al calendarului de înscrieri.

** Sportivii aflați pe podiumul final la masculin și feminim în cadrul ediției anterioare Cupa Moldovei MTB XCM, au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, netransmisibilă.

Premii: datorită situației financiare generată de criza covid-19, în anul 2020 nu se vor mai acorda premii în bani. Kitul de start anunțat inițial rămâne valabil.

 

Maratonul Nordului MTB este un eveniment sportiv de ciclism ( XCM), destinat oricărui ciclist profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de profil, care se prezintă cu un minim de echipament (casca este obligatorie) și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic. Participarea se face pe propria răspundere. Înscrierile sunt procesate și manageriate de către site-ul www.cronometrajonline.ro

Donați către Fondul de Biciclete și Pădurea Nordului și faceți și un bine comunităților locale care ne primesc în fiecare an!

Citiți Regulamentul de concurs.

Contact general: pedalez@maratonulnordului.ro

Contact înscrieri/validări: contact@cronometrajonline.ro