Ediția  VI-a Maratonul Nordului Teioasa Trail va avea loc în 6 august 2023, la Darabani (jud. Botoșani). Darabani este scena centrală a festivalului Zilele Nordului și cel mai nordic oraș din țară.

Taxele de participare:* 

 • 20 ianuarie – 31 ianuarie 2023 = PACHET COMBO (mtb+trail) =160 lei
 1.  Family Run:  20 ianuarie 2023 – 5 august 2023= 60 lei (pereche: minor+adult)
 2.  Cros Trail 6 km, Cros Trail 12 km, Semimaraton 20km+:
  • 20 ianuarie – 1 aprilie = 90 lei
  • 2 aprilie – 30 iunie =110 lei
  • 1 iulie – 1 august =120 lei
  • În ziua startului (6 august)=150 lei

Premii: Vă rugăm să consultați REGULAMENTUL de concurs!

*Persoanele cu dizabilități, copiii instituționalizați și persoanele cu vârsta 65+ au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, în orice moment al calendarului de înscrieri. La fel, vor beneficia de ÎNSCRIERE GRATUITĂ, toți sportivii aflați pe locul 1 la oricare dintre probele validate la ediția Teioasa Trail 2022 .

Maratonul Nordului Teioasa Trail este un eveniment sportiv de alergare pe teren accidentat, destinat oricărui alergător profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de atletism care se prezintă cu un minim de echipament și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic. Participarea se face pe propria răspundere. Înscrierile sunt procesate și manageriate de către siteul www.cronometrajonline.ro

Donați către Fondul de Biciclete și Pădurea Nordului și faceți și un bine comunităților locale care ne primesc în fiecare an!

Citiți Regulamentul de concurs.

Contact general: alerg@maratonulnordului.ro

Contact înscrieri/validări: contact@cronometrajonline.ro