– toată ziua de duminică vom avea muzică bună și evenimente marca Zilele Nordului (www.zilelenordului.ro). Trebuie să știți că am pregătit o zonă de curățare biciclete, o parcare încăpătoare, iar wc-urile și dușurile vor fi bine semnalizate.
– campingul de la Pomârla este gratuit atât pentru participanții la concursul de ciclism, cât și pentru festivalierii ZN. Va fi iluminat și păzit.
– pentru cei care vin pentru tot weekendul la Zilele Nordului, campingul de la Darabani (detalii pe www.zilelenordului.ro )va fi deschis de joi, 17 august. Concurenții de la maraton au acces gratuit în camping.
– fondul de premiere este în acest an de 5000 lei. Concurenții pot opta în momentul înscrierii dar și ulterior, pentru donarea premiului către Fondul de Biciclete. Din acești bani se vor cumpăra biciclete mtb care vor fi donate copiilor din Pomârla și Hilișeu.
– premiile în bani vor fi 200 lei, 100 lei și 80 lei (locul 1,2 și 3) pentru fiecare categorie de concurs validată. Pentru validare este nevoie să existe minim 7 concurenți validați. Dacă nu se validează categoria de concurs, concurenții vor fi incluși în categoria superioară. Se vor oferi câte 200 lei pentru câștigătorii la general ai celor 2 probe de concurs.
– accesul către nordul țării se face prin Suceava- Dorohoi -Pomârla sau Darabani (după caz). Pentru că drumul Suceava – Dorohoi este destul de avariat, vă recomandăm să veniți pe ruta Suceava- Botoșani -Dorohoi- Pomârla/ Darabani (cu un ocol de cca 40 km, dar cu drum impecabil).
– vor fi 5 puncte de hidratare (2 dintre ele se vor repeta).
– vă recomandăm să aveți telefonul încărcat pentru a putea să solicitați intervenția mașinii pentru depanare sau recuperare de pe trasee. Sunt zone unde e posibil să nu fie semnal.
– avem 50 de voluntari care vor asigura siguranța traseelor și buna dispoziție
Toți cei înscriși vor primi pe mail contactele utile de la camping , mașină de intervenție, organizatori, etc

Mult spor(t)!