Ediția  XIII-a Maratonul Nordului MTB Dersca va avea loc în 5 august 2023,  tot în nordul extrem, jud. Botoșani, dar într-o locație nouă și implicit trasee noi și provocatoare. Ne vedem la Dersca!

Taxele de participare:

  • 20 ianuarie   – 31 ianuarie = PACHET Combo 160 lei (mtb+trail)
  1. Copii (sub 15 ani): 70 lei (20 ianuarie – 5 august)
  2. Adulți (inclusiv 15-18 ani):
  • 20 ianuarie – 1 aprilie = 110 lei
  • 2 aprilie  – 30 iunie = 120 lei
  • 1 iulie  – 1 august = 130 lei
  • Ziua startului (5 august) =150 lei

*persoanele cu dizabilități, copiii instituționalizați și persoanele cu vârsta 65+ au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, în orice moment al calendarului de înscrieri.

** Sportivii aflați pe podiumul final la masculin și feminin în cadrul ediției anterioare Cupa Moldovei MTB XCM 2022, au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, netransmisibilă.

*** sportivii aflați pe locul 1 la oricare dintre probele ediției 2022 a MN MTB Pomârla, au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, netransmisibilă.

Premii: Vă rugăm să consultați REGULAMENTUL de concurs!

Maratonul Nordului MTB Dersca  este un eveniment sportiv de ciclism ( XCM), destinat oricărui ciclist profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de profil, care se prezintă cu un minim de echipament (casca este obligatorie) și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic. Participarea se face pe propria răspundere. Înscrierile sunt procesate și manageriate de către site-ul www.cronometrajonline.ro

Donați către Fondul de Biciclete și Pădurea Nordului și faceți și un bine comunităților locale care ne primesc în fiecare an!

Citiți Regulamentul de concurs.

Contact general: pedalez@maratonulnordului.ro

Contact înscrieri/validări: contact@cronometrajonline.ro